Slipp problem med slamtömningen!

Arbetsmiljöverket har skärpt kraven för hur arbetsmiljön får se ut vid slamtömning. Detta innebär att slamtömmaren inte får dra slang lika långt som tidigare samt nya krav ställs på infartsvägar, uppställninsplatser samt vändplaner.

Vi erbjuder fastighetsägare med enskilt avlopp slamsugningsslang, kopplingar samt andra tillbehör för att på ett enkelt sätt möta de nya kraven, undvika framtida avgifter samt hjälpa slambilschauffören i arbetet. Kompletta paket med slang och kopplingar säljs till förmånliga priser. Vi kan även köra hem slangen till dig!

Mer information finns på www.sugslang.se. Kontakta oss gärna för tips och rådfrågning på 08-500 100 11 eller maila info@sugslang.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *